Holstebro Junior Golf

Holstebro Golfklubs Junior afdeling

Golf Camp 2018

Junior Golf Camp blev i år afholdt fra fredag den 6. juli til lørdag den 7. juli. Campen startede fredag kl. 9.00, med træning ved Brian. Efter frokosten var der match på Eng- og Parkbanen, hvor det var muligt at få ekstra point, ved at ramme fairway, slå længste drive, få en birdie, samt komme nærmest flaget. Efterfølgende blev der dystet i kongespil og Bean Bag.

Kongespil

 

Som godnat læsning på Golf Campen blev der fredag aften spillet “Juniorudvalgets Hævn”, hvor juniorerne blev udfordret med 9 alternative huller på Engbanen. Juniorerne tog udfordringen op og kom rundt med fantastiske scores.

 Hævn 2

Årets Golf Camp Championship blev traditionen tro spillet lørdag på Eng- og Parkbanen som 9 hullers match. Brutto præmien på Parkbanen blev vundet af Malte, som gik de 9 huller i 32 slag, -3. Han var stærkt forfulgt af Lucas som gik i 36 slag, +1. På Eng vandt Abel med 28 point og nr. 2 blev Alberte med 16 point. Der blev lavet flotte scores på de to baner. Blandt de 15 deltagere blev der i alt scoret 1 eagle og 8 birdies. Stort tillykke til alle.

 

Golf Camp Championship