Holstebro Junior Golf

Holstebro Golfklubs Junior afdeling

DGU Juniorholdturnering

DGU Juniorholdturneringen er en unik mulighed for alle klubbens juniorer under hcp 40 for at repræsentere sin klub i en hulspilsturnering og konkurrere mod jævnbyrdige juniorer fra nærliggende klubber – og måske ende med at blive Danmarks bedste hold!

Alle er velkomne, og DGU opfordrer til at alle juniorledere i starten af året undersøger klubbens juniores handicapniveau pr. 1/1, og fastlægger hvor mange hold man er i stand til at stille. Er klubben, pga manglende spillere, ikke i stand til at stille et hold, er man velkommen til evt. at slå sig sammen med en naboklub – enhver junior bør få tilbudet om at deltage i denne traditionsrige turnering hvor både golfegenskaber og venskaber udvikles.

DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende holdturnering for juniorer samt en enkelt ynglingerække. Turneringen består af 8 rækker fordelt på alder og handicap. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i en dobbeltturnering i puljer med 4 hold i hver. Der spilles hulspil fra scratch.

 https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/dgu-juniorholdturneringen